gyalogló chat

LICITÁLÁS szoba

Alapadatok

A licitálás igénybevételi szabályai:


Kizárások:


Üzemeltetők, fejlesztők és az üzemeltető cég munkatársai NEM vehetnek részt licitáláson a munkájukhoz használt neveikkel,

BOT -ként működtetett felhasználónevek!

Kizárással jár bármilyen csalással vagy visszaéléssel szerzett csillag mennyiségekkel történő LICITÁLÁS, akár utólagosan is!


Igénybevétel:

A licitáláson a csevegéssel a programokon vagy a vásárlással szerzett csillagokat lehet felhasználni!

A kikiáltási ár a minimum csillag mennyiséget, míg a licit érték a licitálandó minimum mennyiséget mutatja!


A licitálás menete:


Minden felhasználó licitálhat több termékre is, ha rendelkezésre áll a számláján megfelelő számú csillag!

Licitáláskor az aktuális licit értékre lehet licitálni, mely mennyiséget a rendszer, zárolja a felhasználó egyenlegén!

A zárolás idejére a zárolt csillag mennyiséghez a felhasználó már NEM fér hozzá!


!! Igénybevételi szabálymódosítás !!


Amennyiben új licit érkezik mástól, a zárolást a rendszer feloldja és a csillagokat áthelyezi egy úgynevezett "Time star" (TS) számlára.

A TS-en lévő csillagmennyiségekkel a felhasználó az alábbi lehetőségeket választhatja:

A LICITÁLÁS teljes ideje alatt bármelyik termékre leadhatja licitjét ha nincs elég csillaga de vásárol, akkor azt a rendszer hozzáadja. Ha a felhasználó nem rendelkezik az adott termékhez elegendő csillaggal, úgy licitálhat alacsonyabb értékű termékekre.

Amennyiben a felhasználó már nem akar tovább licitálni úgy a teljes LICITÁLÁS befejezésétől számított 60 napon belül felhasználhatja a TS-en lévő csillagait a VIP oldalon bármire beváltva. A karácsonyi licitálás után megmaradt csillagaitok beváltás határideje: 2020.08.30!

Amennyiben a felhasználó nem kíván licitálni a továbbiakban és a VIP szolgáltatásokra sem váltja be AS számláján lévő csillagait úgy lehetősége van a csillag átküldés szolgáltatásunk igénybevételével visszaváltani csillagait az általa választott felhasználó névre a VÁSÁRLÁS oldalunk segítségével.

Amennyiben a felhasználó a felkínált 3 lehetőség közül egyikkel sem él, úgy a 90 nap elteltével a rendszer a AS számlán lévő csillagértéket nullázza!

A felsorolt lehetőségeken kivül, "TS" számláról csillagot normál számlára visszakérni nem lehet, igy nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a LICITÁLÁS megkezdése előtt mérlegelje a felkínált lehetőségeket!


A licitálást leadó személynek a Nick neve megjelenik a licitálásnál, hogy más licitálók is láthassák, ezzel áttekinthetőbbé, ellenőrizhetőbbé és csalás mentessé téve a folyamatot!


A licitálás befejezése:


A licitálás hivatalos lezárását követően minden újabb licit esetén 5 perc türelmi időt kap mindenki az újabb licitálásra!

Abban az esetben, ha a hivatalos végeredményt követő 5 percen belül senki nem tesz újabb érvényes licitet a licitálás lezárul, és a rendszer beazonosítja a felhasználót a Nick neve alapján, akit az ADMINOK néhány napon belül adategyeztetés céljából megkeresnek!

A tárgynyeremény licitálást megnyerő személynek alá kell írnia egy együttműködési megállapodást az üzemeltető céggel!

Amennyiben valaki nem szeretné arcképét adni a nyeremény átvételekor azoknak lehetőséget biztosítunk egy átvételi nyilatkozat kitöltésére a fent említett együtt működési megállapodással együtt.

A fényképek helyett ez a nyilatkozat kerül ki az adatlapokra.

Amennyiben valaki mégis vállalja hogy a nyilatkozatok mellé feltölt fényképeket is az alábbi jutalmakban részesül:

1 fénykép esetén: VIP-1 csomag 7 napra!
2 fénykép esetén: VIP-1 csomag 15 napra!

Csak a jól kivehető egyértelműen azonosítható éles fényképek számítanak, melyen látszik a nyertes és a megnyert termék bontatlan és bontott állapotban!

A fényképek ellenőrzése és azok kihelyezése után utólag írjuk jóvá a csilagokat!

A liciten nyertes termék nem átruházható és pénzre át NEM váltható!

Az üzemeltető cég a továbbiakban a teljesen online kézbesítés miatt a postázás költségét nem fedezi! Ez a költség a nyertest terheli!

Mindenkinek sok sikert kíván a www.gyaloglochat.hu csapata! ;-)
FRÍSSÍTVE 2020-07-30. GYALIMANSzoba honlapja: http://www.gyaloglo.hu/licitalas

Szoba rádiója: Chat Life Radio

Szoba típusa: állandó
Szoba blog
A szobához még nem készült bejegyzés.