Gyalogló Chat

Belépés a chatbe, kliensek - Súgó

 

A Gyalogló Chat szolgáltatást rendkívül sokféle módon igénynbe lehet venni. Felhívjuk a figyelmedet, hogy az eltérő klienseken, platformokon eltérő chatelési élményben lesz részed! Nem minden szolgáltatás és funkció érhető el minden kliensről vagy platformról.

 

Kliens - az a program, amivel a chatet igénybe veszed.

 

Java - egy böngésző kiegészítés, ami a Java kliensekkel való chateléshez szükséges.

 

Flash - szintén egy böngésző kiegészítés, ami a Flash kliens használatához kell.

 

IRC - általános, beszélgetésre alkalmas rendszer, amivel a Gyalogló Chatre is fel lehet jelentkezni.

 

Gyaliman - A Gyalogló Chat saját fejlesztésű, Windowsos kliense 

 

Belépés a http://gyaloglo.hu oldalon keresztül, Java vagy Flash klienssel

Az egyszerűség kedvéért Java kliensből is többféle van :)

 

Új kliens - ezzel érhető el a legjobb felhasználói élmény, ez tartalmazza a legtöbb funkciót és extra szolgáltatást. Használatához Java kiegészítőre van szükség. A program folyamatos fejlesztés alatt áll, melybe igyekszünk a felhasználók javaslatait, ötleteit is beépíteni. Elsősorban ennek a kliensnek a használatát javasoljuk!

 

Alap kliens - az új kliens tulajdonképpen ennek továbbfejlesztése. A chat és szolgáltatásainak egy régebbi állapotát tükrözi, nem minden funkció érhető el vele. Kinézetre kevesebb a különbség, de ezen a téren is történt fejlődés :) Java plugin szükséges hozzá. A kliens használatát már kevésbé ajánljuk, nincs fejlesztés alatt.

 

Régi kliens - a chat egy sokkal régebbi állapotának megfelelő kliens, valamennyi szoba és privát beszélgetés külön ablakban nyílik meg. Sok régebbi felhasználó ezt az elrendezést szereti. Használatához szükség van a Java pluginre. Fejlesztés alatt ez sem áll, így használata nem javallott.

 

Flash kliens - egy nagyon letisztult kliens. Olyan helyeken javasolt, ahol máshogy nem lehet belépni, mert például a Java kiegészítő nem telepíthető vagy egyáltalán nem működik. Ehhez a klienshez azonban Flash kiegészítő szükséges. Fejlesztve sajnos már ez sincs, így sok funkció és szolgáltatás hiányzik belőle.