Gyalogló Chat

Beszélgetés - Súgó

Nézzük meg azokat a helyeket, ahol beszélgetni lehet! Vannak szobák, ahol egyszerre többen beszélgethetnek egy adott témáról, itt operátorok tartják fenn a rendet. Emellett vannak privátok, ahol egyszerre csak ketten beszélgethetnek. Nézzük át előbb a szobákat!

- Beszélgetés a szobákban -

Kattints ide egy szoba részletes képéhez!

Részletek:
  1. Jogok - itt láthatod, hogy milyen jogaid vannak
  2. Reklámcsík
  3. A szoba aktuális témája
  4. Szobalista - nyitott szobák listája
  5. Privilista - Privát beszélgetések listája. Amelyik felhasználó üzenetet küldött, annak a neve sárga lesz, és a lista tejtejére kerül
  6. Közös - Itt jelenik meg a szoba beszélgetése.
  7. Ide írhatod be az üzeneted.
  8. Userlista - itt vannak felsorolva azok a felhasználók, akik be vannak lépve a szobába. Egy kattintás: kijelőlés, két kattintás: privát beszélgetés megkezdése.

- Privát beszélgetések -

Privát beszélgetést úgy lehet kezdeményezni, hogy a userlistában kétszer kattintasz az illető nevére. Ekkor előjön egy ablak:Az ablak tetején látod az illető nevét akivel beszélgetsz. (Privát: Bokai) Ha sok privátod van, praktikus a szobának a privilistáját, vagy a tálcát nézni. Ha új üzeneted van valakitől, akkor a privilistában a user neve sárga lesz, és zárójelben odaírja, hogy hány új sort küldött el az illető. [Pl: Bokai(3)] A tálcán pedig egy * kerül a privát elé. (*Privát: Bokai)

Ha zavar a privátban az időkijelzés, kikapcsolhatod a beállításoknál.
Ugyanitt találhatod meg a "Privátok fogadása" beállítást. Ez alapesetben ki van pipálva. (vagyis fogadsz privátokat) Kattints rá! Ekkor megjelenik egy szövegmező a következő beírással: "Pillanatnyilag nem tudok válaszolni." Ha valaki rád privizik akkor ezt fogja látni:Te pedig ezt fogod látni:Ez az alsó ablak az információs ablakod, mivel ide listázza ki azokat a usereket, akik téged kerestek. Ha meg szeretnéd nézni mit írtak, kattints kétszer a nevükre.

<< vissza a súgóhoz