Gyalogló Chat

Gyalogló Felhasználói fiókkal kapcsolatos jótanácsok - Súgó


Itt segítséggel szolgálunk kérdések és válaszok formájában, hogyan használd biztonságosabban a chatet, mit tegyél ha elfelejtetted a jelszavad, stb.
 
- Mi az a felhasználói fiók?
- Amikor regisztrálsz egy nicknevet a chaten, akkor ahhoz meg kell adnod egy email címet is. A felhasználói fiók azon nicknevek összessége, amik egy emailcímhez tartoznak. A rendszer ezt az összekapcsolást automatikusan végzi el.
 
- Megváltoztatható-e (bármelyik) nicknevem?
- Sajnos nem, erre a rendszer nem nyújt lehetőséget.
 
- Megváltoztatható-e az emailcímem?
- Igen! Belépés után felül a menüben a Profilom, majd oldalt az Adataim menüpontra kattintva változtatható meg az emailcím. Itt a meglévő emailcímre kattintva a megjelenő kis ablakban át lehet írni azt egy másik címre. Mielőtt az új címet a rendszer elfogadná, egy gyors ellenőrzés itt is szükséges. Az átírás után ellenőrző email kapsz, Az abban lévő linkre kattintva lesz kész a módosítés.
Az email címedért és nickjeidért Te vagy a felelős! Soha, senkinek, semmilyen körülmények között ne add ki se a nickjeid, se az emailcímeid jelszavát. 
 
- Mit tehetek, ha elfelejtettem a jelszavam?
- Rögtön még a belépés előtt, a http://gyaloglo.hu oldalon találsz egy "Elfelejtett Jelszó" linket ott, ahová egyébként a jelszavad be kellene írnod. A linkre kattintva egy kis ablakban megadhatod a nickneved, és az ott látható ellenörző kódot. Ekkor a rendszer a nickhez tartozó emailcímre kiküld egy levelet, mely segít az elfelejtett jelszó visszaállításában.
 
- Mit tehetek ha elfelejtettem / törlődött az emailcímem?
- Sajnos ilyen esetben nem tudunk segíteni. A felhasználók jelszavait biztonsági okokból az üzemeltetők sem látják, megváltoztatni sem tudják. Egyetlen lehetőség van csupán, kérés esetén az emailcím átállítható pontosan arra, amit a nick regisztrációjakor megadtak.