Gyalogló Chat

Szobákkal kapcsolatos változások – Gyalogló

2019 Május 1.-től változnak az ÖNÁLLÓ szobák alapítási és havi fenntartási költségei! Bővebben a cikkre kattintva olvashatsz!

 

 

 Önálló Szobák fenntartási díjai az oldalon 2019 Május 1.-től!

 

Ahogy a korábbian bevezettük 2019 Január 1.-től minden nem Gyaloglós Önálló szoba havi fenntartási díjjal üzemelhet az oldalon!

 

Az önálló szobák alapítási és fenntartási díjai díj 2019-05-01.-től az alábbiak szerint változik:

 

Önálló szobák alaptása: 75.000  

vagy

 bruttó 31750.- Ft + AJÁNDÉK 10.000 ★ !    

₪₪₪

Önálló szobák fenntartása: 7.500  

vagy

3175.- Ft 1 hónapra

6350.- Ft 3 hónapra

(2+1 hónap ajándékba! KEDVEZŐBB!)

 

 díjakkal működhet az oldalon! 

 

 

A szobáktól minden tárgyhó 15.-én az adminok intézik a csillagok levonását amiről a szoba a logjában elszámolást kap!

 (Amennyiben készpénzzel történő fizetés történt, ott a fizetési igazolást követően az adminok intézik a szoba státuszának havi rendezését)

 

Abban az esetben ha a szobának nem áll rendelkezésre megfelelő számú csillag, felszólítást küldenek a szoba Alapító és / vagy Főszobaopjának a chates rendszeren keresztül!

 

Amennyiben tárgyhó 20.-ig sem sikerül a szobából a csillagot levonni és semmilyen érdemi párbeszéd nem indul el a szoba vezetése és az adminok között, úgy az oldal úgy tekinti, hogy a szoba tulajdonosa  nem kívánja a későbbiekben használni a szobáját és a szoba TÖRLÉSRE kerül!

 

A változások okai az oldalon uralkodó fejetlenség és az "egy fős" állandó szobák megszűntetése! Fontos hogy ezek helyett a szobák helyett a valódi közösségeket összefogott szobák maradjanak és erősödjenek, melyeket az oldal maximálisan támogat!

 

Fontos tudni még azt is, hogy szobáknak a szoba tagjai is felajánlhatnak -kat a működésért ezzel is jelezve hogy számukra fontos a közösségük.

 

Bővebb információt a http://www.gyaloglo.hu/szoba-szabalyzat és a http://www.gyaloglo.hu/csillagok oldalakon olvashattok a szobák regisztrációjáról és fenntartásáról valamint a csillagok gyűjtéséről!

 

Amennyiben semmilyen mód nincs a megfelelő számú csillag összegyűjtésére úgy ezen az oldalon vásárolhatóak vagy átválthatóak a csillagok, mellyel nemcsak a saját szobádat hanem az egész oldalt támogathatod! 

» http://www.gyaloglo.hu/vasarlas «

 

További szép napot és minden jót

 

Üdvözlettel a Gyalogló Chat csapata