gyalogló chat

Vásárlási Információk

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK & SZABÁLYOK

 

1. Átutalással történő fizetés

Előnye hogy Bankkártya adatait nem kell sehol megadnia!

 

1.1 Válasszuk a megrendelni kívánt szolgáltatás "GY és SZÁM" TERMÉKKÓD-ját oldalunk VIP oldalán!

 

1.2 Kezdeményezzünk forint átutalást és a közlemény rovatba adjuk meg a TERMÉKKÓD betű és számkombinációját, valamint a szolgáltatás számlázásához kért nevet és címet.

 

1.3 Utaljuk el a kiválasztott szolgáltatás forintban feltüntetett bruttó vásárlási árát.

 

1.4 Belföldi átutalás esetén számlaszámunk: 10401000-50526882-83531002 (K&H Bank)

 

1.5 Nemzetközi IBAN számlaszám, külföldről történő vásárlás esetén: HU32 10401000-50526882-83531002 (K&H Bank)

  

 

2. Paypal-al történő fizetés

Előnye hogy a Bankáryta adatait kizárólag egy alkalommal és csak a Paypal részére kell megadni, utánna mindenhol lehet fizetni ahol van Paypal elérési lehetőség!

 

2.1 Oldalunkon a Paypal fizetés közvetlenül van bekötve a szolgáltatásokhoz, igy elég csak rákattintani a készpénzes összeg gombokra ahonnan oldalunkról egyből a Paypal biztonságos oldala nyilik meg és rajtuk keresztül lehet intézni a szolgáltatás kifizetését.

 

2.2 Regisztráció és bővebb információ a szolgáltatásról a Paypal oldalon.

 

 

3. SMS fizetési lehetőségek

Előnye hogy nem kell semmilyen banki tranzakció hozzá, kizárólag egy feltöltött moboltelefon mely képes kezelni emeltdíjas szolgáltatásokat!

 

3.1 Csillagvásárlások esetén az SMS sikeres elküldése és kifizetése után a válasz SMS-ben kapott kóddal azonnal jóváírjuk a vásárolt csillag mennyiséget!

 

3.2 Igénybevétel SMS oldalunkon.

 

 

Szolgáltatások vásárlása esetén a megrendelt szolgáltatás aktiválása a fizetés igazolás ellenőrzését követően ADMINOK által történik.

 

A szolgáltatás aktiválása a megrendelt időszak szerint másodperc alapon történik! 

 

A szolgáltatások feltüntetett árai bruttó árak melyek tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA)!   

 

 

*** FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK ***

 

A rendszert biztosító BOT-ok kibérlése vagy megvásárlására NINCS lehetőség!

 

Fizetési probléma és szolgáltatás reklamáció esetén kérem azonnal értesítse az üzemeltetőt a a megaop@gyaloglo.hu-s e-mail címen! 

 

Bármely csomag vagy szolgáltatás megrendelése esetén teljesen ki kell lépni az chat minden oldaláról és újra bejelentkezni az elejétől, mert bizonyos szolgáltatások csak így kapcsolnak be!

 

A SÁRGA ÉS A ZÖLD # JELZÉSŰ FELHASZNÁLÓ NEM OPERÁTOR! SEMMILYEN  SZOLGÁLTATÁSON KIVÜLI JOGOSULTSÁGA NINCS, CSAK NÉVKIEMELÉSE A LISTÁN ‼

 

A VIP2 ÉS A VIP3 CSOMAGOK IGÉNYBEVÉTELE ELŐTT KI KELL KAPCSOLNI A GYALOGLÓ KLUB VÁLASZTOTT NICK SZÍNÉT, KÜLÖNBEN A SÁRGA ÉS A ZÖLD KIMELÉS NEM JELENIK MEG ‼

  

A fenti szolgáltatások igénybevétele nem mentesít a chatszabályzat egyetlen egy pontjának betartása alól sem. Az operátorok ugyanúgy járnak el a chatszabályzatot megsértő VIP szolgáltatásokat igénybevevőkkel szemben is, mint bármely más chatelővel.